Home

Si sents curiositat sobre el contingut de la novel•la que estic escrivint, aquí tens una selecció de Posts agrupats per temes que potser t’ajudaran a entendre millor el projecte d’Esbossos d’una Musa.

 
ELS PERSONATGES
Els personatges principals són en Frederic (un escultor modernista d’uns 60 anys) i la Clara (una jove burgesa que respon a l’ideal de bellesa de l’artista). Sobre ells recau tot el pes de la narració. Il•lustres secundaris són en Dídac Costa, en Landry Cheval, la Fina Oliver i la difunta però omnipresent Amàlia. (Selecció de posts sobre Els Personatges)

 

LA TRAMA
La història gira al voltant de la Clara i en Frederic. Explica com en Frederic farà tot el possible per a aconseguir que la Clara es converteixi en la seva model i com la Clara, apropant-se a en Frederic, intentarà cerca la Llibertat en una Barcelona burgesa farcida de convencions.(Selecció de posts sobre La Trama)

 

AMBIENTACIÓ HISTÓRICA
Barcelona 1911: aquest és l’any en el que transcorre la trama. La documentació és un dels talons d’Aquil•les del meu projecte, però també un dels aspectes que m’aporta més gratificacions i descobertes sorprenents sobre la meva ciutat. (Selecció de posts sobre l’Ambientació Històrica)

 

ASPECTES LITERARIS
L’origen d’aquest bloc era fer un quadern de bitàcola dels problemes amb els que m’aniria trobant durant la creació d’aquesta novel•la. I no han estat pocs, els que m’he trobat! Alguns ni tan sols m’he atrevit a escriure’ls aquí. Des d’esculls argumentals, a errades d’estructura arribant al meu major repte: l’estil. (Selecció de posts sobre els Aspectes Literaris)

 

ATENEU BARCELONÈS
L’escriptura de la novel•la la faig seguint el ritme de les classes de Novel•la II de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. De tant en tant faig referència a les impressions de les classes i a alguns aspectes de rellevància que hi puc aprendre. (Selecció de posts sobre l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s