Home

Fa unes setmanes em vaig posar en contacte amb antics professors de narrativa. Els vaig explicar que estava en la fase de correcció de la novel·la i, de passada, els vaig demanar un consell per publicar la novel·la. Estic molt content de la resposta que vaig obtenir. Em van donar ànims i una gran varietat de consell que resumiré en 3 posts. Va aconsellar-me Editorials, Agents literaris i també una opció que no havia contemplat, la dels Concursos. Avui comencem, però, amb les editorials.

EDITORIALS

A partir del poc o molt que saben del meu projecte, els meus professors em van recomanar molt certes editorials. Algunes de clàssiques i consagrades i d’altres de petites i que aposten per autors novells. Faré un resum de les editorials recomanades. Hi ha moltes editorials a les quals m’agradaria enviar l’original però hauré de seleccionar bé:

Rosa dels Vents:
Un clàssic… que pertany a Random House Mondadori. Potser és picar massa alt.
http://www.randomhousemondadori.com/es/?sello=rosa-dels-vents-2

Amsterdam:
Aposten per autors estrangers i catalans, ja siguin coneguts com no tan coneguts. Les històries que hi publiquen poden ser actuals o d’ambientació històrica. Crec que la història d’en Frederic i la Clara es trobaria còmode en el seu catàleg.
http://www.arallibres.cat/cont/amsterdam

Meteora:
Desconeixia aquesta editorial. Publiquen moltes històries locals d’autors catalans. És una opció interessant a contemplar.
http://www.editorialmeteora.com

Angle:
Publicar a Angle és sinònim d’èxit. Els seus llibres exploren la Catalunya d’ara i de temps enrere. Fa respecte enviar un original a una editorial de la qual has llegit tants llibres, però també pot ser un honor publicar-hi. El seu catàleg de llibres explora la Catalunya d’ara i de temps enrere.
http://www.angleeditorial.com

Columna:
Crec que la història d’Esbossos d’una musa encaixa perfectament amb el catàleg de Columna (de tant en tant va bé deixar enrere la modèstia).
http://www.grup62.cat/editorial-columna-edicions-83.html

Montflorit:
Aposten per propostes noves i suggeridores. La trobo una editorial interessant i que arrisca. Potser Esbossos és un xic massa clàssica pel seu catàleg.
http://www.montflorit.com

ElPeriscopi:
Aquí han publicat alguns dels professors de l’Ateneu. Pot ser una bona porta on trucar.
http://periscopi.cat

Edicions 1984:
Han publicat Olor de Colònia. Això vol dir que estudien el material que els arriba i que no tenen por a publicar autors novells.
http://www.edicions1984.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s